fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

20 sep 2019

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

€5.00

Bezoek Anaconda Papaya (King Guide) aan Nederland

Op vrijdag 20 september van 19 – 21 uur ontmoet je Anaconda Papaya, 1 van de drie King Guide’s (regering) van Damanhur. Anaconda neemt je mee in de ontwikkelingen en de ervaringen van Damanhur na het overlijden van de oprichter van Damanhur in 2013 (Falco).

Woon je zelf in een community, ben je van plan om dat te doen of heeft het community-leven je belangstelling? Dan is deze avond echt iets voor jou.

Programma / Thema

Anaconda Papaya neemt je mee in de ontwikkelingen die Damanhur ‘moest’ doormaken na het overlijden van Falco. In elke community geeft dit een schok waarbij de continuïteit van de community centraal staat. Hij geeft je inzicht in de vraagstukken die op hun af kwamen als community, de oplossingen die zij zagen en nog steeds vinden, de positieve en negatieve effecten en de richting die Damanhur nu gekozen heeft.

Maak kennis met Anaconda

Opzet

De opzet van de avond geeft ruime gelegenheid tot interactie met de toehoorders. Dat betekent dat je vragen kunt stellen en dat Anaconda ook vragen aan jullie heeft. De interactie is voor Damanhur een belangrijk aspect. Het biedt nieuwe ingangen en zienswijzen waardoor je als community kunt groeien.

Kosten

Je betaalt 5 euro als bijdrage in de dekking van de kosten zoals huur van de ruimte en koffie en thee. Mocht er geld overblijven dan wordt dit gestort op de rekening van Damanhur als bijdrage aan de tempels in Italie.

Je bent welkom vanaf 19 uur. Bij binnenkomst ontvang je een kopje koffie of thee met wat lekkers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *