fbpx

Organisator

Damanhur Nederland
Email
[email protected]
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

01 mrt 2019

Tijd

19:30 - 22:30

Kosten

Gratis

Bezoek Orango Riso aan Nederland

Wie is Orango Riso?

Damanhur Nederland heeft Orango Riso uitgenodigd om naar Nederland te komen. Orango is 1 van de oprichters en bewoner van het eerste uur van Damanhur. Daarnaast is Orango het hoofd van de School of Meditation, het spirituele pad van Damanhur. Met zijn bezoek onderschrijft Orango het belang van Damanhur Nederland en de beweging om Damanhur in de wereld uit te dragen. Daarnaast wil hij Damanhur en de mensen in Nederland die Damanhur een warm hart toedragen met elkaar verbinden.

Wat is het thema van deze bijeenkomst?

Op deze avond ben je in de gelegenheid om Orango te ontmoeten en samen met hem, en de gasten, de dialoog aan te gaan en vragen te stellen over Damanhur in een open en informele sfeer. Als rode draad voor de avond heeft Orango voorgesteld om ‘Healing the planet is possible‘ als leidend thema te nemen.

Taal

Deze bijeenkomst is in het Engels / This meeting will be in English

Gratis toegang / vrije gift

De entree van deze avond is gratis, met een vrije gift suggestie van 5 euro per persoon om de kosten te dekken (huur locatie). Je ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee met wat lekkers. Tegen een klein bedrag zijn ook non-alcoholische drankjes verkrijgbaar. Mocht er geld overblijven uit de vrije giften dan wordt dit gedoneerd aan de tempel in Italië.

De avond start om 19.30 uur. Je bent welkom vanaf 19 uur.

Inschrijven

Je kunt je hieronder inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox.