fbpx

Organisator

Damanhur Nederland
Email
[email protected]

Datum

27 jun 2021

Tijd

14:30 - 17:00

Damanhur bijeenkomst | Leren sterven is leren leven

Damanhur Nederland presenteert op 27 juni de vertaling van het boek “Learn to die” van Falco Tarassaco. Een eigentijds boek met nieuwe inzichten over het leven zelf.

Dit event is toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp en/of Damanhur

Dit boek is opgedragen aan degenen die elk moment van hun leven met sereniteit en bewustzijn willen beleven. De dood maakt deel uit van het leven, zoals liefde, zoals de strijd, zoals de dromen die je hebt als je jong bent en de twijfels die je hebt als je oud bent.

Het boek “Leren sterven” legt uit hoe je je op dit moment kunt voorbereiden; om klaar te zijn om de dood met lichtheid te benaderen en te weten hoe je je vrienden en geliefden kunt helpen wanneer ze het zullen ontmoeten.

Programma
14.30 binnenkomst
15:00 start en welkom
15:15 Presentatie boek door de vertaalgroep Ramon en Johannes.
15:45 Q & A
16:00 einde formele gedeelte, start informele gedeelte

Locatie
Dit event vindt plaats op de Damanhur Nederland locatie het Veerhuis, Waalbandijk 8, 4064 CB in Varik. Op deze locatie kun je tegen een kleine vergoeding een kopje koffie, thee en frisdrank krijgen.

Boek aanschaffen
Tijdens dit event kun je het boekje aanschaffen. De prijs bedraagt €11,-. We vragen je vriendelijk om dit gepast te betalen.

Gratis
Het is openbare bijeenkomst zonder kosten. We ontvangen wel graag een aanmelding via de inschrijving hieronder.

Schrijf je in

    Check de box als je van plan bent een boekje a € 11,- te kopen. Dan weten we ongeveer hoeveel boekjes we mee moeten nemen. Je verplicht je niet en is vrijblijvend.
  • Voer een nummer in van 10 tot 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.