fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

25 jan 2020 - 26 jan 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€350.00

Cursus Inner Personalities

Ervaar jij innerlijke conflicten? Zou je meer innerlijke harmonie willen ervaren? Wil je daadwerkelijk weten wie jij bent? Wil jij je oneindige mogelijkheden en potentieel ervaren? Wil je (nog meer) sturing over je leven hebben? Wil jij je talenten nog beter kennen en inzetten?

Dan is de 2 daagse cursus Inner Personalities iets voor jou.

Wat zijn innerlijke persoonlijkheden?

Ieder van ons leeft een complexe realiteit van verlangens, gedachten, dromen en ideeën. Vanuit onze maatschappij en opvoeding leren we dat we onszelf zien als een enkel individu. In de realiteit wordt het fysieke lichaam gedeeld door meerdere “individuen”, die we kennen als persoonlijkheden elk met een eigen functie die fundamenteel is voor de werking van het geheel.

De conflicterende gevoelens die we vaak hebben zijn daarom een direct resultaat van de samenstelling van deze meerdere delen met ogenschijnlijk tegenstrijdige doelen. Dit is de ware natuur van het menselijke wezen – veelzijdig en veelvormig. Deze persoonlijkheden representeren een groot potentieel en een buitengewone rijkdom, wanneer we harmonie leren creëren tussen alle persoonlijkheden en hun doelen te verenigen.

Je kunt het vergelijken met een orkest met muzikanten. Elk deel heeft een eigen wil, talenten, verlangens en ideeën. De kunst is om van al die afzonderlijke delen een harmonisch geheel te maken zodat ze een rijke symfonie creëren. Maar wanneer er frictie is, dan is er alleen maar lawaai. Het doel van deze cursus met 2 niveaus is om de technieken te ontwikkelen om de dirigent te zijn van deze krachtige groep van kunstenaars en een melodieus meesterwerk te maken.

Wat gaan we doen?

Identi­ficeren van persoonlijkheden door middel van creatieve expressie, zelfonderzoek en meditatieve technieken

– Een blauwdruk maken van wie je bent
– Alles leren over persoonlijkheden
– Meer onderlinge harmonie creëren tussen innerlijke persoonlijkheden
– Oplossen van innerlijke conflicten door innerlijke persoonlijkheden te integreren
– Meer innerlijke harmonie creëren

Met als doel om nog meer vanuit je potentieel te leven en nog meer succesvol te zijn in de doelen die je hebt.

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd om deel te kunnen nemen aan deze cursus is 18 jaar.

Kosten & doorgang

Deze cursus inner personalities kost €350,-. Als je je aanmeldt voor 31 december 2019 betaal je slechts €297,-. Je betaalt veilig via Ideal. Het programma gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Lunch
In deze twee daagse cursus breng je zelf je lunch mee.

Restitutieregeling
Je kunt je afmelden voor deze cursus tot uiterlijk 4 januari 2020. Je krijgt dan je geld terug met inhouding van €15,- administratiekosten. Na 4 januari 2020 ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders sturen in jouw plaats.