fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

18 jan 2020

Tijd

13:30 - 17:00

Kosten

€35.00

introductie pad van Damanhur

Heb je behoefte aan contact met gelijkgestemden? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen en dat samen met anderen doen? Samen een pad lopen?

Wil jij een bijdrage leveren aan de wereld, zodat deze kan worden waar je van droomt? Wil je het beste uit jezelf halen en je hoogste potentie bereiken?

Je vindt dit allemaal in het pad van Damanhur, waarin je leert hoe je je hart, hoofd en handen in balans kunt brengen. Voel je je geïnspireerd door het gedachtengoed van Damanhur en wil je daar dieper in duiken?

Je leert in het pad van Damanhur de 8 stappen voor het bereiken van verlichting. Deze stappen zijn diep geïntegreerd in Damanhur en gaan over het  spirituele, sociale en praktische niveau. De stappen zijn in het leven praktisch toepasbaar.

Het pad van Damanhur is de voorloper van de School of meditation.
De school of meditation biedt de mogelijkheid om een pad van spiritualiteit en kennis van je “zelf” te onderzoeken en je te bewegen naar geluk. Het is een pad van wereldlijke meditaties over de aard van het leven en de mensheid, met de intentie om elke deelnemer te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen filosofie van het leven en het met samenhang en vreugde te volgen.

De Damanhuriaanse meditatie gebruikt oude kennis dat toegepast wordt in deze moderne maatschappij.

We starten op 18 januari met een introductiemiddag over het pad van Damanhur en creëren we nog meer bijzondere ervaringen.

Wanneer is het?
Deze bijeenkomst is op zaterdag 18 januari van 13.30 tot 17:00 uur.

Taal
Deze bijeenkomst is in Nederlands

Locatie
Belmani, Weverstraat 30 Oosterbeek

Kosten
€35,- Je kunt je hieronder inschrijven.
Afmelden is niet meer mogelijk na 11 januari.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *