fbpx

Datum

12 jun 2021

Tijd

10:00 - 12:00

Damanhur School voor Medit-actie | Informatie bijeenkomst

Informatie bijeenkomst Damanhur School van MeditActie (Meditatieschool)

De Damanhuriaanse School van MeditActie start een nieuwe MeditActie groep in Nederland.

Deze introductie ochtend is op zaterdag 12 juni 2021

Locatie:            Damanhur Centrum Nederland in Belmani

Aanvang:          10:00

Einde:              12:00 uur

Adres:              Weverstraat 30, Oosterbeek

Wat is School voor Medit-actie?

De School voor Medit-actie is spiritueel Pad van zelfbevrijding voor een bevrijde wereld. Een voor Allen – Allen voor Een – Samen manifesteren we de wereld van onze dromen

Dit Tijdperk kondigde zichzelf aan als het begin van een nieuwe tijd, die leidt tot zelfontdekking en de verbinding met onze goddelijke natuur. Al millennia lang hebben wijzen en boodschappers gewerkt om dit innerlijke rijpingsproces voor te bereiden..

Wij zijn nu geroepen om zelf te ervaren en te onderzoeken hoe de creatieve energieën van het universum in ons en met ons werken en hoe we ze kunnen sturen om ons potentieel, onze krachten en onze vermogens, in wederzijdse ondersteuning, te ontwikkelen.

Wil je inzicht krijgen in de mysteries van het leven?

Wil je een pionier zijn voor een nieuw materieel en spiritueel ecosysteem, om het leven in al zijn manifestaties te beschermen?

Will je millennia-oude menselijke kennis en nieuwe bevindingen begrijpen door middel van onderzoek en ervaring en deze toepassen in het dagelijkse leven om individuele en collectieve doelen te bereiken?

Wil je jouw toekomst in het Aquariustijdperk vormgeven als een helder medium?

School voor Medit-actie: een Pad van onderzoekend begrijpen, een Pad van toegepaste kennis, een Pad naar je eigen kracht, een Pad van persoonlijke verantwoordelijkheid en liefde, Wees de verandering die je in de wereld wilt zien. In Denken – in Voelen – in Handelen

Ben je op zoek naar verbinding?

  • Beweegt zich iets in jou?
  • Wordt je nieuwsgierig?
  • Ben je geïnteresseerd in het Spirituele Pad van Damanhur gericht op het ontwaken van individueel en collectief bewustzijn?

Kom dan 12 juni naar Oosterbeek  en stel je vragen. Wie weet is dit iets voor jou.


Er zijn geen kosten aan verbonden voor deze informatiebijeenkomst. Wil je meer weten over deze meditatieschool en het spirituele pad van Damanhur? Kijk dan op de website van Damanhur.org

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.