fbpx
Pad van Damanhur

Datum

03 jan 2021

Tijd

15:00 - 16:00

Labyrint leggen voor de Aarde en jezelf

Je kunt via Facebook live meekijken, meld je aan voor het event op onze Facebookpagina, dan krijg je bericht wanneer we live gaan.

Hoe maak je een labyrint in jouw tuin of terrein? Op deze vraag gaan we in tijdens deze online bijeenkomst (via zoom) op 3 januari van 15 tot 16 uur.

Een labyrint is een methode om je connectie met je land te verdiepen. Zowel omdat je jezelf hierop voorbereid door het labyrint te lopen en ook omdat je het land activeert door je continue aandacht en het lopen van het schema op jouw terrein of tuin.
Labyrinten zijn van alle tijden en culturen en staat symbool voor het vinden van de juiste weg, te midden van vele wegen. Het volgen van de synchroniciteit en het overwinnen van obstakels.

Er zijn verschillende labyrinten met verschillende functies. Damanhur stelt in deze periode een specifiek labyrint voor om contact te maken met krachten in de natuur die op dit moment aan het ontwaken zijn.
Door het maken en lopen van dit circuit willen we zoveel mogelijk mensen betrekken en de mogelijkheid geven om contact te leggen met deze krachten. Om samen een ontwakingsproces door te maken met de krachten van de natuur om dichter tot elkaar te komen.

Op 3 januari hebben we een online event gepland om in te gaan op de praktische kant van het maken van het labyrint. We leggen ook de functie uit en delen onze kennis en ervaring over het werken met labyrinten ofwel circuits. Daarnaast geven we heel praktische tips hoe je het aanleggen van dit labyrint in jouw tuin of op jouw terrein kan aanpakken. Rekening houdend met verschillende omstandigheden, praktische oplossingen aanbiedend.

En . . . we gaan live meekijken met het eerste labyrint in NL bij het Veerhuis te Varik.
Zou een van jouw goede voornemens voor dit jaar kunnen zijn om je relatie met de natuur te verdiepe

We hopen je te treffen, zondag 3 januari van 15-16 via onderstaande zoomlink.