fbpx

Organisator

Damanhur Nederland
Email
[email protected]
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

17 mei 2019

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

€10.00

Living in Communities (Interactieve lezing)

Over het thema ‘living in communities’
Damanhur heeft in de afgelopen 44 jaar een zeer praktische droom gerealiseerd; een spirituele eco-gemeenschap waar 600 mensen in een meertalige gemeenschap leven, die open staat voor uitwisseling met de wereld en diverse culturen.

Damanhur wordt geïnspireerd door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel, spel, humor en creativiteit. Het is een plek voor het verkennen van de diepgaande waarden van het leven via actie en onderzoek, in veel verschillende gebieden: cultuur, werk, kunst, duurzaamheid, economie en onderzoek naar subtiele energieën, die het universum begeleiden.

Op deze avond neemt Shama je mee in de wereld van het leven in Damanhur.

Programma
Je leert meer over de community van Damanhur:

  • Ervaringen van een inwoner van Damanhur
  • Het leven in Damanhur
  • Een aantal geheimen van hun succes
  • De sociale structuren
  • Besluitvorming
  • Tips over het opzetten van je eigen gemeenschap

 Deze bijeenkomst is interactief. We nodigen je graag uit om tijdens de bijeenkomst vragen te stellen waar je graag meer over wilt weten.

Wie is Shama Viola?
Shama woont al meer dan 18 jaar in Damanhur en kan als geen ander vertellen over haar ervaringen in Damanhur en over alles wat je wilt weten over het leven in Damanhur. Ze geeft al jaren met veel warmte, liefde en intuïtie workshops als Past Life, Bral Talej (werken met haar orakelkaarten) en meer.

Damanhur College
Damanhur Nederland heeft als doel om kennis van en over Damanhur bekend te maken in Nederland. Regelmatig organiseren we daarom Damanhur College’s. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op hoe Damanhur als community werkt en leeft.

Taal
Deze bijeenkomst is in het Engels / This event will be in English

Kosten
De kosten voor dit event bedragen €10,-. Hieruit wordt de huur betaald voor de zaal. Tevens krijg je koffie en/of thee met wat lekkers. Mocht er geld overblijven dan wordt dit gedoneerd aan Damanhur.

Inschrijven
Je kunt je hieronder inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox met daarin de betaalgegevens voor het overmaken van de kosten voor dit event. Na je betaling is je inschrijving definitief.