fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

27 dec 2019

Tijd

19:30 - 21:30

Inspirerende oud & nieuw bijeenkomst met boekpresentatie

Wat gaan we doen?
Op 27 december komen Anaconda en Rinoceronte (Kingguides van Damanhur) naar Nederland om samen met jou  het oude met het nieuwe te verruilen. Zij zullen in deze gezellige en informele bijeenkomst het nieuwste boek van de Temples of Humankind van Damanhur presenteren.

Daarnaast is er veel gelegenheid om gezellig met elkaar te praten en de plannen en ideeën te delen die je hebt voor het nieuwe jaar. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Damanhur World Foundation in samenwerking met Damanhur Nederland en is gratis toegankelijk.

Over het nieuwe boek

In dit splinternieuwe boek worden de Temples of Humankind op een fantastische wijze in beeld gebracht met mooie, duidelijke foto’s en inspirerende teksten in het Italiaans en Engels.

Het complex van de tempels bestaat uit verschillende ruimtes die elk hun eigen doel kennen en hun bijdrage en energie leveren aan onze bijzondere mensheid.

Rinoceronte en Anaconda leiden je door het boek en vertellen verhalen uit hun eigen ervaringen met de Temples of Humankind. Het nieuwe boek kun je met korting aanschaffen tijdens deze presentatie van €69 voor €63.


Heb je zelf nieuwe ideeën? Dan moet je zeker komen.

In Damanhur beschouwen we deze periode tussen kerst en oud en nieuw als de ideale periode om nieuwe projecten en ondernemingen te starten. In deze dagen is alle energie gericht op het ‘aan de gang krijgen’ van nieuwe projecten zodat ze met de beste energie tot stand kunnen komen. Wat wil je nog meer voor het nieuwe jaar?

Volgens Spiritual Physics hebben de Epagomenale dagen een speciale “tijdelijke dichtheid”. Deze tijdelijke dichtheid helpt de projecten en activiteiten die je in deze dagen start.

Je bent dus zeer welkom om samen met ons je ideeën te delen.

Wanneer is het?
Deze bijeenkomst is op vrijdag 27 december van 19.30 tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Je ontvangt een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers bij aanvang van deze bijeenkomst.

Drankjes
Tegen een kleine betaling kun je lekkere en biologische drankjes verkrijgen.

Taal
Deze bijeenkomst is in het Engels / This event will be in English

Locatie
Belmani, Weverstraat 30 Oosterbeek

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis. We nodigen je van harte uit om een vriend of vriendin mee te nemen naar deze bijeenkomst. Je kunt je hieronder inschrijven.