fbpx
Pad van Damanhur
Drempt

Locatie

Drempt
Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt

Datum

09 mei 2021

Tijd

10:00 - 17:30

Kosten

€70.00

Pad van Damanhur | Stap 7: ‘Verandering en Groei’

(Heb je je al ingeschreven voor alle 8 dagen? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden / in te schrijven voor deze dag. Ben je nieuw? Je kunt elke stap afzonderlijk volgen.)

Stap 7: ‘Onderzoek verandering’ – Groei.

Wees de verandering.

Wat gaan we deze dag doen? We vervolgen onze reis en blijven op het pad lopen. Het is belangrijk om door te gaan. Elke keuze, elk fundamenteel moment is altijd, alleen NU. Stap 7 refereert aan ons vermogen te veranderen. Hiervoor is een verlangen naar groei nodig en een uitbreiding van onze waarneming.

Ga in voortdurende transformatie, alles opnieuw in overweging nemend om een nieuwe, hogere orde te bereiken, een hogere complexiteit met meer resultaten met minder inspanning. Wees in een plaats van constructieve twijfel om de orde in de chaos van het bestaan te herontdekken, misleiding te overwinnen en zekerheid en begrip te voelen.

Deze stap leert ons de kunst van flexibiliteit en innerlijke oplettendheid als condities die gebaseerd zijn op stabiele waarden die we verworven hebben in de voorgaande stappen.

En leert ons nieuwe oplossingen aan te voelen en andere zienswijzen te ontwikkelen. Gelijkwaardigheid binnen diversiteit. Chaos als een (hogere, complexere) orde die we nog niet kunnen waarnemen. 

Alles binnenin ons is veranderbaar. Vermijdt het zoeken van meer zekerheden en in plaats daarvan wordt meer vloeibaar, niet alleen èn in staat zijn tot aan te passen aan dat wat nieuw is en onverwacht maar ook om een constant vernieuwbare logica te delen. Een stabiele constante verandering.

Kom je ook? Graag opgeven via de website uiterlijk voor zondag 2 mei 2021. Aanmelden gaat nog steeds via de website damanhur.nl.

Dag 7 van Ontdek het Pad van Damanhur is op zondag 9 mei 2021*.

Locatie:                        Boerderij Blisveld in Drempt.

Aanvang:                     10:00 uur.

Aanwezig zijn om:     9.45 uur

Einde:                          17:30 uur

Adres:                          Tellingstraat 9, Drempt

* Onder voorbehoud van de landelijke Corona maatregelen.

We kijken uit om samen er weer een mooie dag van te maken.
Hartelijke groeten,

Marlene en Josée

Wat is het pad van Damanhur?

Het Pad van Damanhur is een reis, een spiraalsgewijs pad, waar je o.a. praktische technieken leer hoe jezelf meer te leren kennen, je onbewuste bewust te maken, hoe jezelf uit te drukken in deze wereld, je te verbinden, volledig bewust en vanuit compleetheid. Een pad naar geluk via positieve actie, beweging en positief denken.

Het is een spirituele zoektocht gemaakt van 8 verschillende thematische meditaties, 8 stappen om te herkennen hoe de creatieve energieën van het universum in ons werken en hoe we ze kunnen oriënteren om spirituele vrijheid, volledig zelfbewustzijn en compleetheid te bereiken.

Deze stappen staan aan de basis van Damanhur en ondersteunen het bewustzijn van jezelf en het groter geheel en om vanuit jouw vrije wil je wensen en actie de juiste richting te geven. Je gaat van reactief zijn naar bewuste actie en kiezen van moment tot moment. Ze brengen je van actie naar compleetheid.

Deze 8 stappen brengen je van actie naar compleetheid en zijn de formules voor 8 quesiti. Je kunt deze stappen los volgen of deelnemen aan alle 8.

WAT ZIJN DE KOSTEN

De kosten voor deze dag zijn € 70,-  Je betaalt eenvoudig via Ideal. Het programma gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Lunch is op basis van potluck (iedereen neemt wat mee voor de lunch).

RESTITUTIEREGELING

Je kunt je afmelden voor deze dag tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Je ontvangt dan je inschrijfgeld terug met een inhouding van €15,- voor administratiekosten. Binnen 2 weken voor aanvang van deze dag ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen.

WANNEER EN WAAR IS HET?

Deze dag wordt gegeven van 9 mei 2021, Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt. Lunch op basis van Potluck (iedereen brengt wat te eten mee).

TAAL

Deze bijeenkomst is grotendeels in het Nederlands met soms online lessen in het Engels

DE SCHOOL OF MEDIT-ACTION

Het pad van Damanhur is de voorloper van de School of medit-action.

De school of medit-action biedt de mogelijkheid om een pad van spiritualiteit en kennis van je “zelf” te onderzoeken en je te bewegen naar inclusiviteit en daarop gebaseerd geluk. Het is een pad van meditatie via actie, wereldlijke meditaties en over de aard van het leven en de mensheid, met de intentie om elke deelnemer te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen filosofie van het leven en het  in actie, met samenhang en vreugde te volgen.