fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

25 apr 2020

Tijd

10:00 - 17:30

Kosten

€70.00

Ondek het Pad van Damanhur | Stap 2 Continuiteit

(Heb je je al ingeschreven voor alle 8 dagen? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden / in te schrijven voor deze dag. Ben je nieuw? Je kunt elke stap afzonderlijk volgen.)

Online cursusdag Ontdek het Pad van Damanhur. Dag 2 Quesito 2 continuïteit: blijven handelen om te blijven bestaan

WAT GA JE ONTDEKKEN IN DEZE STAP?

Deze dag vervolgen we onze reis met het onderzoeken van continuïteit en samenhang in je actie. Dit is de tweede beweging om de eerste quesito (actie) te versterken.

Keuze is niet iets wat je doet en dan vergeet, het is iets wat je ieder moment moet vernieuwen.Hoe kan je je leven ontwerpen, richting, samenhang en continuïteit geven?

Hoe integreer je delen van jezelf om de continuïteit in Tijd te hebben? Het is belangrijk om door te gaan.Iedere keuze, ieder fundamenteel moment is altijd, alleen Nu.De kracht van consistentie kan het effect van actie versterken, geest in de materie brengen, pessimisme overwinnen en geluk voelen.

Wanneer je met samenhang en continuïteit in het moment leeft, dan openen mogelijkheden voor een volgende stap op je reis voor je. Dit is een tweede innerlijk passage waar je verdere ontdekkingen doet over jezelf en instrumenten leert gebruiken om in je dagelijks leven toe te passen.

Deze tweede quesito is een soort programmering zodat het leven in het moment niet een gebeurtenis is dat per ongeluk gebeurt. Actie moet niet vluchtig zijn, maar consistent en constant.

Tijdens deze dag leer je meer over wat er nodig is om succesvol je stappen te zetten zodat je continuïteit van je acties voortzet en weer een stap dichterbij volledig bewustzijn en compleetheid komt.

PROGRAMMA

10:00 Start
Introductie School van Medit-Actie en Dag 2, de 2e stap in deze reis
Inner Harmonisation, meditatie en innerlijke reis
Ronde groep; voorstellen, ervaringen oefeningen en vragen
11:45 Pauze
12:00 Les over 2e Quesito door docent uit Damanhur
13:00 Lunch
14:30 korte les over keuze
14:50 Dynamieken
15:50 Pauze
16:00 Les Esoterische Fysica: Sole Atom door Margay uit Damanhur
17:00 Pauze
17:05 Dynamiek gevolgd door samenvatting oefeningen, vragen en vervolgens
17.30 afsluiten

WAT ZIJN DE KOSTEN

De kosten voor deze online cursusdag zijn € 70,-  Je betaalt eenvoudig via Ideal. Het programma gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

RESTITUTIEREGELING

Je kunt je afmelden voor deze dag tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Je ontvangt dan je inschrijfgeld terug met een inhouding van €15,- voor administratiekosten. Binnen 2 weken voor aanvang van deze dag ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen.

WANNEER EN WAAR IS HET?

Deze dag wordt online gegeven op 25 april van 10 tot 17.30. Je ontvangt de link om deel te kunnen nemen voorafgaand aan de cursusdag.

TAAL

Deze bijeenkomst is grotendeels in het Nederlands met 2 uur online lessen in het Engels

DE SCHOOL OF MEDIT-ACTION

Het pad van Damanhur is de voorloper van de School of medit-action.

De school of medit-action biedt de mogelijkheid om een pad van spiritualiteit en kennis van je “zelf” te onderzoeken en je te bewegen naar inclusiviteit en daarop gebaseerd geluk. Het is een pad van meditatie via actie, wereldlijke meditaties en over de aard van het leven en de mensheid, met de intentie om elke deelnemer te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen filosofie van het leven en het  in actie, met samenhang en vreugde te volgen.