fbpx
Drempt

Locatie

Drempt
Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt

Datum

27 jun 2020

Tijd

10:00 - 17:30

Kosten

€70.00

Pad van Damanhur | Stap 3 Goddelijkheid

(Heb je je al ingeschreven voor alle 8 dagen? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden / in te schrijven voor deze dag. Ben je nieuw? Je kunt elke stap afzonderlijk volgen.)

Waarom zou je dit pad volgen?

– Ben je wie je wilt zijn? En bovenal weet je wat je verlangt?
– Wil je jezelf en je missie beter leren kennen?
– Wil je leren je leven vorm te geven in samenspraak met anderen?
– Spreekt een actiegerichte en praktische aanpak je aan?
– Ben je nieuwsgierig naar de kennis van Damanhur?

Wat is het pad van Damanhur?

Het Pad van Damanhur is een reis, een spiraalsgewijs pad, waar je o.a. praktische technieken leer hoe jezelf meer te leren kennen, je onbewuste bewust te maken, hoe jezelf uit te drukken in deze wereld, je te verbinden, volledig bewust en vanuit compleetheid. Een pad naar geluk via positieve actie, beweging en positief denken.

Het is een spirituele zoektocht gemaakt van 8 verschillende thematische meditaties, 8 stappen om te herkennen hoe de creatieve energieën van het universum in ons werken en hoe we ze kunnen oriënteren om spirituele vrijheid, volledig zelfbewustzijn en compleetheid te bereiken.

Deze stappen staan aan de basis van Damanhur en ondersteunen het bewustzijn van jezelf en het groter geheel en om vanuit jouw vrije wil je wensen en actie de juiste richting te geven. Je gaat van reactief zijn naar bewuste actie en kiezen van moment tot moment. Ze brengen je van actie naar compleetheid.

Deze 8 stappen brengen je van actie naar compleetheid en zijn de formules voor 8 quesiti. Je kunt deze stappen los volgen of deelnemen aan alle 8.  Op 27 juni 2020 vervolgen we de reis met de quesito ‘goddelijkheid’; verander je logica om jezelf te transformeren.

Wat ga je leren in deze stap?

De derde quesito leidt ons gedrag naar een staat van transformatie, namelijk het vermogen om onszelf voortdurend te vernieuwen. Het gaat over het openstaan voor nieuwe manieren van denken en het kijken naar de wereld, voorbij je persoonlijke gezichtspunt. Het gaat over om het geven van energie aan je innerlijke aspiraties door ze te delen met anderen.

Transformatie in het Heilige binnen en buiten is een belangrijk element van deze quesito; het opnieuw ontwaken van spirituele identiteit door onderlinge verbondenheid, wat het overwinnen van egoïsme en het voelen van liefde ondersteunt.

Op het pad van zelfkennis en evolutie is het het meest belangrijk om de capaciteit van je mind om verbindingen te leggen en te analyseren te leren gebruiken op een meer flexibele en verfijndere manier. Dit bereik je het beste door het gebruiken van andere logica.

Wat brengt deze quesito?

– helder inzicht van de invloed van je mind
– hoe je je mind kunt gebruiken voor transformatie
– diepere verbinding met het heilige in jezelf
– een volgende stap in je persoonlijke transformatie

Wat zijn de kosten

De kosten voor deze dag zijn € 70,-  Je betaalt eenvoudig via Ideal. Het programma gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Lunch is op basis van potluck (iedereen neemt wat mee voor de lunch).

RESTITUTIEREGELING

Je kunt je afmelden voor deze dag tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Je ontvangt dan je inschrijfgeld terug met een inhouding van €15,- voor administratiekosten. Binnen 2 weken voor aanvang van deze dag ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen.

WANNEER EN WAAR IS HET?

Deze dag wordt gegeven van 27 juni 2020 bij Belmani, Weverstraat 30 in Oosterbeek. Lunch op basis van Potluck (iedereen brengt wat te eten mee).

TAAL

Deze bijeenkomst is grotendeels in het Nederlands met soms online lessen in het Engels

DE SCHOOL OF MEDIT-ACTION

Het pad van Damanhur is de voorloper van de School of medit-action.

De school of medit-action biedt de mogelijkheid om een pad van spiritualiteit en kennis van je “zelf” te onderzoeken en je te bewegen naar inclusiviteit en daarop gebaseerd geluk. Het is een pad van meditatie via actie, wereldlijke meditaties en over de aard van het leven en de mensheid, met de intentie om elke deelnemer te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen filosofie van het leven en het  in actie, met samenhang en vreugde te volgen.