fbpx
Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

22 feb 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€70.00

Pad van Damanhur | Stap 1 Handelen om te zijn

(Als je je inschrijft voor alle 8 dagen dan ontvang je een interessante korting. Heb je je al ingeschreven voor alle 8 dagen? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden / in te schrijven voor deze dag.)

– Ben je wie je wilt zijn? En bovenal weet je wat je verlangt?
– Wil je jezelf en je missie beter leren kennen?
– Wil je leren je leven vorm te geven in samenspraak met anderen?
– Spreekt een actiegerichte en praktische aanpak je aan?
– Ben je nieuwsgierig naar de kennis van Damanhur?

Wat is het pad van Damanhur?

Het Pad van Damanhur is een reis, een spiraalsgewijs pad, waar je o.a. praktische technieken leer hoe jezelf meer te leren kennen, je onbewuste bewust te maken, hoe jezelf uit te drukken in deze wereld, je te verbinden, volledig bewust en vanuit compleetheid. Een pad naar geluk via positieve actie, beweging en positief denken.

Het is een spirituele zoektocht gemaakt van 8 verschillende thematische meditaties, 8 stappen om te herkennen hoe de creatieve energieën van het universum in ons werken en hoe we ze kunnen oriënteren om spirituele vrijheid, volledig zelfbewustzijn en compleetheid te bereiken.

Deze stappen staan aan de basis van Damanhur en ondersteunen het bewustzijn van jezelf en het groter geheel en om vanuit jouw vrije wil je wensen en actie de juiste richting te geven. Je gaat van reactief zijn naar bewuste actie en kiezen van moment tot moment. Ze brengen je van actie naar compleetheid.

Deze 8 stappen brengen je van actie naar compleetheid en zijn de formules voor 8 quesiti. Je kunt deze stappen los volgen of deelnemen aan alle 8.  Op 22 februari begint de reis met de eerste stap: actie, het vermogen om onze actie om te zetten in een verantwoordelijke en volledige beweging, zonder gehechtheid en angst om te falen

 Wat ga je leren in de 1e stap?

  • waarom bewuste actie belangrijk is
  • van waaruit handel je en wie handelt er
  • hoe doorbreek en verander je gewoontes
  • wat er nodig is om te handelen om te zijn
  • hoe je kunt leven in het nu
  • waarom onthechting belangrijk is voor innerlijke groei
  • meer over de wet van synchroniciteit

Deze dag brengt een verdieping in jezelf, zodat je kunt creëren met bewuste actie en je kunt afstemmen op universele synchroniciteit, in het nu te leven en te leren handelen met aanwezigheid en verantwoordelijkheid.

Wanneer je deelneemt aan het leven, aan alles wat het biedt en kies je ervoor om van elk moment te genieten, zonder gehechtheid aan de resultaten. Dit zal ertoe leiden dat we in volledigheid en vanuit compleetheid kunnen leven.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor deze 1e dag zijn € 70,-  Je betaalt eenvoudig via Ideal. Het programma gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Lunch is op basis van potluck (iedereen neemt wat mee voor de lunch).

RESTITUTIEREGELING

Je kunt je afmelden voor deze dag tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Je ontvangt dan je inschrijfgeld terug met een inhouding van €15,- voor administratiekosten. Binnen 2 weken voor aanvang van deze dag ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen.

WANNEER EN WAAR IS HET?

Deze 1e dag wordt gegeven van 22 februari bij Belmani, Weverstraat 30 in Oosterbeek. Lunch op basis van Potluck (iedereen brengt wat te eten mee).

TAAL

Deze bijeenkomst is grotendeels in het Nederlands met soms online lessen in het Engels

DE SCHOOL OF MEDIT-ACTION

Het pad van Damanhur is de voorloper van de School of medit-action.

De school of medit-action biedt de mogelijkheid om een pad van spiritualiteit en kennis van je “zelf” te onderzoeken en je te bewegen naar inclusiviteit en daarop gebaseerd geluk. Het is een pad van meditatie via actie, wereldlijke meditaties en over de aard van het leven en de mensheid, met de intentie om elke deelnemer te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen filosofie van het leven en het  in actie, met samenhang en vreugde te volgen.