fbpx
Spiraal Damanhur Nederland
Drempt

Locatie

Drempt
Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt

Datum

20 okt 2019

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€67.00

workshop spiraal bouwen

Wist je dat ‘een spiraal lopen’ je bewustzijn vergroot? Wil je kennismaken met de kennis en ervaring van Damanhur? Doe dan mee met het bouwen van een spiraal in Nederland op 20 oktober in Drempt.

Wat is een spiraal?

De spiraal is één van de fundamentele thema’s van het leven en deze vorm komt zowel in de microkosmos als in de macrokosmos voor. Het kan worden gevonden in alles, van biologie tot kosmologie, van onze vingerafdrukken tot de positie van de hemellichamen van ons sterrenstelsel.

Het is een geometrie die energie kan oproepen, verzamelen en herverdelen. Een spiraalstructuur ondersteunt de duurzaamheid van ons natuurlijke eenheid met de planeet, de melkweg en de kosmos. Dit principe is de basis van de workshop ‘Spiraal bouwen’.

Laatste nieuws

De spiraal in Gorredijk is gelegd op 18 oktober. In het filmpje zie je de legging van de laatste steen die de spiraal compleet maakt.

 

Wie begeleidt deze dag?

Crótalo Sésamo, uit Damanhur Italië, deelt alle kennis die nodig is voor het bouwen van een energetisch actieve spiraal. Gezamenlijk maken we een spiraal met een diameter van ca 9m van ca 600 ronde rivierstenen.

Wat gaan we doen in de workshop?

  1.  je leer alles over de mysteries en krachten van de boeiende spiraalvorm
  2. Je leert hoe spirituele technologie de evolutie van bewustzijn kan versnellen
  3. Je verstevigt relatie met de wereld van planten en nature spirits
  4. Je versterkt je kennis van en ervaring met Damanhur
  5. Je bouwt gezamenlijk de spiraal

In de ochtend geeft de leraar les. In de middag gaan we na het bouwen de spiraal ‘lopen’. Dit is een dynamische meditatie die je energie balanceert en je perceptie vergroot. Het is een soort massage voor je vitale uitstraling en een uitgebreider bewustzijn. Als je een spiraal loopt dan vergroot je persoonlijke bewustzijn. Je reinigt je subtiele energiekanalen en aura en je vergroot je synchroniciteit.

Na het bouwen van de spiraal blijft deze spiraal permanent toegankelijk. Je kunt dus later er altijd even naar toe.

Kan ik wel meedoen?

Ben je gewoon gezond dan kun je zonder bezwaar meedoen aan het bouwen van de spiraal. De spiraal bestaat uit ongeveer 600 stenen die we gezamenlijk op de goede plek leggen. 1 steen weegt ongeveer 2 a 3 kg. Zeg maar een klein tasje met boodschappen.

Waar en Wanneer is het?

– Zondag 20 oktober in Tellingstraat 9, 6996 DZ in Drempt. van 10-17 uur

Het bouwen start oom 10 uur, je bent welkom vanaf 9.30. We eindigen om 17 uur. We zorgen voor koffie, thee en soep je mag zelf een eigen lunch meenemen.

Ik kan niet maar ik wil dit project toch steunen.

Kun je niet persoonlijk aanwezig zijn maar wil je wel het project ondersteunen, sponsor dan 4 stenen. Daarmee help je financieel en energetisch mee aan de bouw van deze spiraal. > Ik wil sponsoren.

Wat zijn de kosten?

Dit kosten van dit event zijn 67,- per persoon. Je betaalt veilig via Ideal. Met je betaling worden de stenen, de leraar, koffie, thee en soep en de onderhoudskosten gefinancierd. Als er geld overblijft dan wordt dit gedoneerd aan de Damanhur tempel in Italie.