€ 16,-
Je bestelt dit product via de webshop van Life Creations

Nature self

Maak contact met de vitale energieën van de natuur met deze self.

Het vermindert de energetische barrières die kleding gemaakt van niet-organische of synthetische stoffen en chemische kleurstoffen creëert tussen ons lichaam en de vitale kracht van de natuur.

Het kan als hanger worden gedragen of aan elk kledingstuk worden vastgemaakt. Het is ong 2,5 cm lang.

Wat is selfica?

Een van de meest interessante onderzoeksgebieden die Damanhur heeft ontwikkeld, is die van “Selfica”, een discipline die structuren creëert om vitale en intelligente energieën te concentreren en te sturen. Dit zijn energieën die in staat zijn om de interactie aan te gaan met de omgeving en met de mens.

Via Selfica is het mogelijk om apparaten te creëren die zijn gebaseerd op de spiraalvorm en het gebruik van metalen, kleuren, speciale inkten en mineralen, die als kanalen fungeren voor “intelligente” energieën, grenskrachten die kunnen fungeren als tussenpersoon tussen verschillende bestaansgebieden.

De intelligentie van de self is de energie die het fysieke deel van de structuur beheert. De interactie van een self met individuen is altijd gebaseerd op wederzijds voordeel. Om deze reden kunnen Selfs worden beschouwd als gespecialiseerde symbionten. De grootste Selfic-structuur ter wereld bevindt zich in de Temples of Humankind, een groot ondergronds kunstwerk gebouwd door de burgers van de Federation of Damanhur.